2009. október 19., hétfő
brokkoli fehér mártásban
az ígért nagysikerű újra az étlapra került. kicsit más mártással, így most kettőt is leírhatok. a brokkoli elkészítésének leírásától nem fog elkopni a billentyűzetem: feldaraboltam (szárával együtt)
a múltheti mártás kendermajonéz volt:
kendermagból
vízzel
sok citromlével
mézzel
sóval összemixelve
a mai kesumártás pedig:
nagy marék kesudióból
egy közepes gerezd olajban áztatott fokhagymával
vízzel
kevés sóval készült
a második talán még jobb lett mint az előző, arra pedig csak buzdítnai tudok mindenkit hogy kóstolja meg a brokklit nyersen, nem is értem eddig miért főztem meg..
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ezt kipróbáltuk! Hihetetlenül finom! :) Köszi a receptet!
VálaszTörlésde jóó :) egészségetekre!
VálaszTörlés